haccp, gmp, ghp
HACPASZ Hanna Półtorak; +48 503 95 82 93; poltorak@haccp-gmp.home.pl
1. BHP szkolenie dla nauczycieli i kadry pedagogicznej przedszkoli
2. BHP dla pracowników kuchni szkół i przedszkoli
3. Minimum sanitarne szkolenie dla pracowników kuchni szkół i przedszkoli

O nas

HACCP, GMP, GHP, GMP Plus, pasze, bezpieczeństwo żywności, agroturystyka, domy weselne, stołówki, gastronomia, materiały do kontaktu z żywnością, kosmetyki, projekty inwestycyjne agencji restrukturyzacji i modernizacji rolnictwa, ARMiR, szkolenia, konsulting, doradztwo, wyposażenie lokali gastronomicznych, wyposażenie sklepów spożywczych, PZH, dobra praktyka produkcyjna, dobra praktyka higieniczna, kuchnie, świadectwa jakości zdrowotnej PZH

Specjalizujemy się w dziedzinach:

- Bezpieczeństwo żywności i pasz

- Systemy zarządzania jakością w sektorze rolno-spożywczym

- Rozliczanie projektów inwestycyjnych Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

- Bezpieczeństwo  kosmetyków

- Bezpieczeństwo materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością

- organizacja szkoleń

System bezpieczeństwa Żywności  (HACCP)

- restauracje , kawiarnie, sale biesiadne w pensjonatach i domach weselnych
- stołówki w szkołach, przedszkolach , żłobkach oraz pracownicze
- hurtownie i sklepy spożywcze
- gospodarstwa agroturystyczne
- inne lokale gastronomiczne

Dobre Praktyki Produkcyjne (GMP) oraz Dobre Praktyki Higieniczne  w produkcji pasz i innej  produkcji pierwotnej

- producentów pasz, warzyw i owoców itp. (produkcja pierwotna)
- producentów i dystrybutorów jaj (kurzych i innych)

System  GMP Plus  w produkcji pasz

grafika

Valid XHTML 1.0 Strict Poprawny CSS!